Capitalize on Science

Az AIESEC nemzetközi, fiatalok által vezetett szervezetként kapcsolatot teremt a gazdasági szféra és a világ fiataljai között. A Capitalize on Science projekt a magyarországi vegy-, gyógyszeripari és biotechnológiával foglalkozó vállalatok versenyképességének növelését tűzte ki célul.

Az AISEC fő tevékenysége olyan nemzetközi szakmai gyakorlatok szervezése, amellyel lehetőséget biztosítunk vállalatoknak, hogy adó- és járulékmentesen, minimális adminisztráció mellett foglalkoztassanak a világ bármely részéről érkező, tehetséges és elkötelezett fiatalokat. Ezek a gyakorlatok Nemzetközi Szakmai Gyakorlati Programuk keretében valósulnak meg.

A Capitalize on Science Projekt célja, hogy hozzájáruljon a magyar biotechnológiai, vegy- és gyógyszeripari valamint technológiai innovációs vállalatok, vállalkozások fejlődéséhez, segítse a bennük rejlő potenciál kihasználását és lehetőséget nyújtson számukra a külföldi terjeszkedéshez. A projekt az említett szektorok versenyképességének növelésével, nemzetközi kapcsolatainak kialakításával és erősítésével valamint innovációs tevékenységének fokozásával szeretne hozzájárulni a magyar gazdaságban rejlő lehetőségek leghatékonyabb kihasználásához.

AISEC_World


A program keretében a vállalkozások igényeinek megfelelően frissdiplomás vagy már szakmai tapasztalattal rendelkező fiatalok érkeznek hazánkba Dél–Amerikától Nyugat Európán át a Távol–Keletig a világ 110 országából. Külföldi szaktudásukkal, nyelv- és piacismeretükkel valamint fiatalos lendületükkel, vállalkozó szellemükkel a vállalkozások segítségére lehetnek, legyen szó akár innovatív megoldások kereséséről vagy külföldi terjeszkedésről.

AISEC_strip

 

2011-03-25 10:51:07

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration