GY.I.K.

Gyakran Intézett Kérdések a Labinfó Online cégprofil aloldalak regisztrációjával kapcsolatban. Reméljük, itt minden kérdésére választ kap.

 

 

- Cégünket nem is az interneten keresik meg ügyfeleink. Miért regisztrálnék, ha már amúgy is megvan a saját ügyfélkörünk?

- Az internet gyökeresen megváltoztatta a vásárló és az eladó kapcsolatát. Manapság már mindenki a webet böngészi a beszerzések előtt, információkat gyűjt a termékekről és a forgalmazókról. Aki fenn van a világhálón és jól ki tudja használni annak előnyeit, sokkal több ügyfélre, vásárlóra tehet szert, mint az, aki hanyagolja a jelenlegi leghatékonyabb kommunikációs csatornát.

- Na jó, de van nekem saját website-om, minek legyek fenn a Labinfó Online-on?

- A saját honlap megléte még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a website-ját és cégét meg is találják az interneten. A Labinfó Online egy gyűjtőportál, úgynevezett vertikális kereső, ahol kizárólag a laboros szakmában érdekelt cégek és ezen cégek fogyasztói, vásárlói böngésznek. Azok a forgalmazók és gyártók, akik fenn vannak a Labinfó Online-on, megadják a lehetőségét annak, hogy a Labinfós közösség a weben is megtalálja őket. Ezen felül a Labinfó Online-on megjelenített tartalom az internetes keresők által átlátható, így a web minden szegletéből rátalálhatnak a felhasználók a keresett tartalomra, így talán majd az Ön cégére is.

- Egy csomó internetes telefonkönyvben és cégböngészőben benne van/volt a cégem. Miért jelentkeznék most még egy ilyenre?

- A Labinfó Online se nem internetes telefonkönyv, se nem cégböngésző. A széles spektrumban kereső cégböngészőkkel ellentétben a Labinfó Online kizárólag a laboros szakmának szól, ahol a Labinfós közösség értesülhet az újdonságokról és csokorban kézhez kaphatja a legfontosabb forgalmazókat és gyártókat. Ezek a cégek természetesen meg is szólíthatják az oldal látogatóit, erre a Labinfó Online hasábjain több lehetőség is van. Miután az oldal szakmaspecifikus, nálunk garantáltan nem fog eltűnni a médiazajban.

- A konkurenciám már fenn van a Labinfó Online-on. Mit tegyek?

- Hamar töltse fel aloldalát, mert talán már le is maradt egy picit. Ha csak a konkurense van az oldalon, akkor esetleg cége elveszít egy lehetséges vásárlót vagy ügyfelet, mert csak őt találják meg az internetezők.

- Hogyan jelenhetek meg a Labinfó Online oldalain?

Számos megoldás közül választhatnak a forgalmazók és gyártók, hogy megjelenjenek a Labinfó Online oldalain. Ahhoz, hogy ezekhez a lehetőségekhez hozzáférhessenek, a legelső lépcsőben aktiválni kell egy saját, forgalmazói aloldalt.

- Hogy kell aktiválni?

A Labinfó Online úgynevezett cégprofil aloldalain minden forgalmazó bemutatkozik. Ehhez egy rövid cégbemutató szöveg, céglogó, az elérhetőségek, valamint a legfontosabb forgalmazott termékcsoportok és gyártóik feltöltése szükséges. Ezek azok az információk, amelyek a cég saját profil aloldalán fel lesznek tüntetve és így válnak kereshetővé a Labinfó Online-on és az interneten. Az aktivált cégprofil aloldal fontos azért is, mert ezáltal válnak hitelessé és felelőssé a cégek a később általuk szolgáltatott tartalomért.

- Mi az a plusz, amit a Labinfó Online, nekem, mint gyártónak/forgalmazónak nyújt?

A nyomtatott Labinfó Magazin és a webes Labinfó Online komplex médiafelületet kínál a forgalmazóknak és gyártóknak, hogy a lehető leghatékonyabban és célzottan elérjék és tájékoztassák a fogyasztóikat, vásárlóikat. A két média együttesen képes lefedni a teljes hazai piacot. A webes cégprofil aloldalakon az alapadatokon túl megjeleníthetőek a nyomtatásban megjelentetett szakcikkek is, amelyek ezt követően mindenki számára elérhetővé válnak. A Labinfó Online számos különböző webmarketinges eszközt kínál partnerei számára, amelyek költsége messze alulmarad a hagyományos megoldásokkal szemben.

2009-05-30 01:31:52

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration