Az étkezést színesítendő

Ha az étellel nem is, de az evőeszköz készletünkkel ezentúl szabadon játszhatunk a BASF és a ding3000 design stúdió jóvoltából.

A speciális, hőálló műanyagból készült színes evőeszközöket a japán kirakók inspirálták. A BASF és a ding3000 stúdió közös munkájának gyünölcse nem csupán az étkezéseinket színesíti meg, de kiváló asztaldísz vagy éppen szórakoztató játék is lehet, ha netán várni kell az ebédre. A készlet 2010 őszén mutatkozott be először a nagyközönség előtt egy düsseldorfi szakmai kiállításon.

join-cutlery5


A JOIN névre keresztelt evőeszközcsalád a ding3000 stúdió három dizájnere - Carsten Schelling, Sven Rudolph, Ralf Webermann - és a BASF designfabrik™ közös gyermeke. Az ismert német csoport tervezői az ötletet a japán kirakójátékokból nyerték, ezekben három kisebb pálca kapcsolódik egymáshoz. A színes evőeszközök is egymáshoz illeszthetőek a nyelek közepén található bevágások mentén. Az asztalon mini kiállítást is rendezhetünk a színes hőálló, mosogatógépben mosható, élelmiszeripar-biztonsági szempontból bevizsgált dizájn evőeszközökből. A BASF által kifejlesztett Ultramid műanyag kiemelkedő szilárdsága teszi lehetővé, hogy a megszokottaktól eltérő dizájn kés-villa-kanál szett készüljön, feldobva ezzel az étkezés élményét.

join_cutlery

Hiába, minden kémia, az ebédlőasztalon is.

2011-02-05 03:37:18

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration