Sörtartó üléspárna vb drukkereknek

Sörtálcaként is használható az a speciális hőszigetelő anyagból készült üléspárna, melyet a BASF fejlesztett a futballszurkolók számára. A „FRITZ dein Sitz” fantázianevű habkönnyű párna grafitszínű hungarocellből (Neopor) készült, s az ülés melegen tartása mellett egyben italhordó tálcának is használható, mivel a hátoldalán található hat, kör alakú mélyedésbe a poharak illetve üvegek biztonságosan elhelyezhetők.

Fritz Big

Míg a dél-afrikai VB-t a helyszínen nézők számára vélhetőleg egyfunkcióssá válik a párna (sörszállítás), a mostanában gyakran zord időjárású Európában a meccseket sörsátrakban nézők, vagy épp szabadtéri fesztiválokra látogatók nagy hasznát vehetik az alig pár dekagrammos termék kiváló hő megtartó képességének is.

Seat Cushion


Egyéb BASF fejlesztések a VB-re

A 2010-es futball világbajnokság júniusi nyitómérkőzésére a 90.000 férőhelyes johannesburgi Soccer City Stadionban kerül sor, amelynek kialakításánál – a kilenc másik dél-afrikai sportlétesítményhez hasonlóan – számos BASF terméket használtak fel. A fokvárosi Green Point Stadionban például 14.600 négyzetméternyi, BASF által gyártott, vízálló, hosszú élettartamú ipari padlózat került elhelyezésre.

A lelátókon található székek festéséhez világszerte sok stadionban használják a BASF által gyártott anyagokat. A BASF fénystabilizátorainak köszönhetően a színek hosszabb ideig maradnak élénkek, a napfény lassabban fakítja ki őket.

A BASF arról is gondoskodik, hogy a játékosok a legjobb minőségű felszerelésben játszhassanak: a cipők talpához illetve stoplijához használt különleges műanyagok a cipőket könnyebbé és tartósabbá teszik, s jobban kímélik az ízületeket. A cipők vízállóságát egy különleges bőrkezelő biztosítja, amely minden rostot külön védőbevonattal lát el. A vízállóság mellett a bőr szellőző marad, így a játékosok akár zuhogó esőben is száraz lábbal játszhatnak.

A BASF szaktudása a svájci XL Turf által gyártott modern műgyep kiváló minőségéhez is hozzájárul. A zöld műgyep szálai alatt több száz, a BASF által gyártott speciális energiaelnyelő, szivacsos szerkezetű elem található, mely így óvja az ízületeket és csökkenthető a sportsérülések száma is. Különleges rostszerkezete a műgyepet tartóssá is teszi: nincs szükség különleges gondozásra, s ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is.

A BASF-ről
A BASF a világ vezető vegyipari vállalata: „The Chemical Company”. Termékválasztéka a vegyszerektől, műanyagoktól, a speciális adalékokon, mezőgazdasági termékeken és finomkemikáliákon át a nyersolajig és földgázig terjed. A BASF megbízható partnerként igyekszik hozzájárulni szinte minden iparág szereplőinek sikeres működéséhez. Forradalmian új termékeivel és intelligens megoldásaival a BASF fontos szerepet játszik az igazán fontos globális kérdések, mint például a környezetvédelem és klímaváltozás, energiahatékonyság, élelmezés és mobilitás megoldásában. 2009-ben a BASF forgalma meghaladta az 50 milliárd eurót, és mintegy 105.000 alkalmazottat foglalkoztatott. A BASF részvényeivel a frankfurti (BAS), londoni (BFA) és zürichi (AN) tőzsdén kereskednek. További információk a társaság hivatalos weboldalán a www.basf.com címen találhatók.

2010-06-29 13:41:46

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration