Weben a BASF termékkatalógusa

Felkerült az internetre a világ legnagyobb vegyipari vállalatának teljes termékkatalógusa. 2010 júniusától precíz keresések futtathatók le a BASF különböző iparágak és alkalmazási területek számára fejlesztett termékvonalairól, így több mint 800 termékvonal, 25 féle iparág, 19 akalmazási terület böngészhető a weben.

A http://www.basf.com/productfinder címen elérhető oldalon gyakorlatilag a BASF teljes termékpalettája elérhető, böngészni azonban egyelőre csak angol és német nyelven lehet, de a vállalat dolgozik a magyar fordításon is.

A felhasználók nemcsak iparági kereséseket futtathatnak le, de rákereshetnek a vegyipari alapanyagokra és arra is, mely országokban érhető el az adott termék. A termékkatalógus kezelése felhasználóbarát: miután a látogató kiválasztja a kívánt paramétereket, megjelenik a keresett termékvonal rövid leírással, valamint linkekkel további információkhoz, illetve kapcsolattartókhoz. Ha valaki pl. vitaminokra keres rá, huszonegy BASF termékvonal jelenik meg.

A folyamatosan bővített termékkatalógus további előnye, hogy mostantól a BASF termékeire könnyebben lehet rátalálni az olyan népszerű keresőprogramok segítségével, mint pl. a Google vagy a Yahoo.

A BASF-ről
A BASF a világ vezető vegyipari vállalata: „The Chemical Company”. Termékválasztéka a vegyszerektől, műanyagoktól, a speciális adalékokon, mezőgazdasági termékeken és finomkemikáliákon át a nyersolajig és földgázig terjed. A BASF megbízható partnerként igyekszik hozzájárulni szinte minden iparág szereplőinek sikeres működéséhez. Forradalmian új termékeivel és intelligens megoldásaival a BASF fontos szerepet játszik az igazán fontos globális kérdések, mint például a környezetvédelem és klímaváltozás, energiahatékonyság, élelmezés és mobilitás megoldásában. 2009-ben a BASF forgalma meghaladta az 50 milliárd eurót, és mintegy 105.000 alkalmazottat foglalkoztatott. A BASF részvényeivel a frankfurti (BAS), londoni (BFA) és zürichi (AN) tőzsdén kereskednek. További információk a társaság hivatalos weboldalán a www.basf.com címen találhatók.

2010-06-29 11:39:17

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration