Frankenstein nyugdíjba vonult

2010 május 1-jétől Dr. Joachim Meyer (54), mint Senior Vice President veszi át a Bécsben működő BASF Business Center Europe Central irányítását az április végén nyugdíjba vonuló Herbert Frankenstein-től.

Dr. Meyer mostanáig a BASF SE ludwigshafeni Európai Szervezeténél dolgozott, korábban pedig a kutatás és a finomkemikáliák üzletágban töltött be számos funkciót, és Ludwigshafen mellett Szöulban is dolgozott. Dr. Meyer nagy várakozással tekint a közép-európai kihívások elé: „A Business Center sok érdekes lehetőséget kínál a BASF piaci pozíciójának további erősítésére. Bízom benne, hogy a jövőben a közép-európai országok lendületes gazdasági növekedéséből is profitálni tudunk majd.”

A Business Center 15 közép-európai országot foglal magába, és szolgáltatási központként segíti a BASF csoport régióbeli társaságainak működését többek közt az értékesítés, pénzügy, emberi erőforrások, kommunikáció, beszerzés, környezetvédelem, és munkavédelem területén.

A BASF-ről
A BASF a világ vezető vegyipari vállalata: „The Chemical Company”. Termékválasztéka a vegyszerektől, műanyagoktól, a speciális adalékokon, mezőgazdasági termékeken és finomkemikáliákon át a nyersolajig és földgázig terjed. A BASF megbízható partnerként igyekszik hozzájárulni szinte minden iparág szereplőinek sikeres működéséhez. Forradalmian új termékeivel és intelligens megoldásaival a BASF fontos szerepet játszik az igazán fontos globális kérdések, mint például a környezetvédelem és klímaváltozás, energiahatékonyság, élelmezés és mobilitás megoldásában. 2009-ben a BASF forgalma meghaladta az 50 milliárd eurót, és mintegy 105.000 alkalmazottat foglalkoztatott. A BASF részvényeivel a frankfurti (BAS), londoni (BFA) és zürichi (AN) tőzsdén kereskednek. További információk a társaság hivatalos weboldalán a www.basf.com címen találhatók.

2010-05-14 23:20:31

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration