Bemutatkozás/Labinformálódás/Mutassa be laboratóriumát!A lehetőség adott, csak élni kell vele!

2010. őszén a Labinfó magazin és a Labinfó Online egyedülálló szolgáltatást indít minden hazai laboratórium számára. Legyen szó állami intézményről vagy magánvállakozásról, kalibráló- kutató- vagy éppen vizsgáló laboratóriumról a Labinfó hasábjain most ingyenesen megjelenhet.

A Labinfó magazin és Labinfó Online napjainkra az egyetlen média, amely célzottan a laboros szakmát és a laboratóriumi szolgáltatásokat rendszeresen vagy esetenként igénybe vevő cégeket, illetve magánszemélyeket célozza meg. Az újság évente 7 alkalommal 5500 példányban jelenik meg, míg online kistestvére az elmúlt egy évben több mint 4ezren látogatót regisztrált, amely több mint 17ezer oldalletöltést eredményezett (2009.09.03 és 2010.09.02 közötti időszak). A Labinfó Online teljes egészében keresőoptimalizált, a site így egyre feljebb kerül a találati listákban. Némely keresőszavakra pedig már az előkelő első helyen jelenik meg. (pl. Nalgene forgalmazó)

A Labinfó Online internetes felületén, a laboratóriumok menüpont alatt saját aloldalt biztosítunk minden laboratóriumnak. Ezen az általunk biztosított felületen lehetőség van arra, hogy egy rövid szöveges ismertetővel bemutatkozzon az adott szervezet, külön felsorolva a legfontosabb tevékenységeket és szolgáltatásokat, valamint feltüntetve az elérhetőségeket is.

A Labinfó Online nem titkolt célja, hogy a laboratóriumok szolgáltatásait mindenki számára átláthatóvá és elérhetővé tegye azon vállalkozások és magánszemélyek számára, akik így könnyeben rátalálnak és kapcsolatba léphetnek a kereset céggel, szervezettel vagy intézménnyel. Reményeink szerint a Labinfó Online-on promotált laboratóriumok így újabb ügyfelekre és bevételekre tehetnek szert.

Az internetes felületen túl a Labinfó magazin oldalain a későbbiekben hónapról hónapra nyomtatott formában bemutatjuk ezeket a laboratóriumokat.

Amennyiben felkeltette a lehetőség az érdeklődését, akkor itt keresheti fel a Labinfó munkatársait.

 

 

 

 

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration