Bemutatkozás/Labinfó MagazinLabinfó Magazin

A Labinfó Laboratóriumi Információs Magazin csaknem két évtizede jelenik meg a hazai lappiacon és napjainkra egyedülálló nyomtatott sajtóorgánumként hónapról hónapra informálja és tájékoztatja célzott szakmai közösségét. Nem is igen akad olyan laboratórium Magyarországon, ahová a Labinfó nem jut el. 5500 megrendelője postai úton kapja meg az újságot, de konferenciákon, kiállításokon is feltűnik a szakma által jól ismert név. Az olvasóközönség táborába tartoznak az egészségügyi rendelőintézetek, ÁNTSZ-ek, növény- és talajvédelmi szolgálatok, környezetvédelmi és vízügyi felügyelőségek, az örvendetesen bővülő környezetvédelmi vállalkozások köre, az egyetemi, akadémiai, gyógyszergyári laboratóriumok, gyártásközi ellenőrző- és minősítő laboratóriumok dolgozói és döntéshozói, valamint a laboreszközök és vegyszerek forgalmazói és felhasználói.

Az évente hat alkalommal megjelenő periodika rendszeresen tájékoztatja az olvasókat a szakmai újdonságokról - legyenek azok laboreszközök, vegyszerek, reagensek, laboratóriumi informatikai megoldások, illetve a legmodernebb fejlesztésű technológiák vagy eljárások. A forgalmazók és gyártók a Labinfó -val közvetlenül és célzottan érik el a felhasználókat, fogyasztókat, akik így elsőkézből informálódhatnak és dönthetnek a fejlődési lehetőségeiket, beszerzéseiket érintő kérdésekről.

A szakmai berkekben jól ismert Labinfó költséghatékony és tökéletes elérést biztosító kommunikációs csatorna a forgalmazók, gyártók és a felhasználók, fogyasztók között. A Labinfó kiadvány a hazai piacon egyedüliként rendszeresen tájékoztatja a laboratóriumi dolgozókat és vezetőket a szakma újdonságairól, egy aprócska pipettától a legösszetettebb LIMS -ig.

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration