GEN

Megint játszunk egy picit

Mikroszkópikus környezetben tesztelheti türelmét, kézügyességét. Nem könnyű, de sok gyakorlással sikerülhet. Játsszon a GEN-nel!

bacteriophage

A fagociták háborúja

Újabb kitűnő időtöltést kínálunk a Labinfó látogatóinak. Szórakozzon a bakteriofág hadsereggel és hódítsa meg a pocsolyát!

Labortechnika_kiallitas

Labortechnika Kiállítás

2014. március 18-20. között találko- zunk a XVI. Labortechnika Kiállításon a SYMA Sport- és Rendezvényköz- pont "C" csarnokában.


chemie_alle

Minden kémia - mindenütt

Annak ellenére, hogy évente egyre többet költünk árvízvédelemre, egyre nagyobb fenyegetést jelent az áradások pusztító ereje.

Amflora

Laborkrumpli keményítőnek

Az Európai Bizottság engedélyezte a BASF által kifejlesztett, gén-optimalizált burgonyafajta termesztését az Európai Unióban.

Labor Regisztracio

Mutassa be laboratóriumát!

A Labinfó lehetőséget kínál minden hazai kalibráló-, mérő- vagy kutatólaboratórium számára, hogy bemutatkozzon a Labinfó oldalain!


szélerőmű_BASF

Zöld energia hosszú távon

A szélenergia a világ leggyorsabban növekvő energiaforrása, már több, mint mint 55 ezer szélturbina üzemel a bolygónkon. Vajon meddig?

iGloss BASF

Nem puszta fényezés

Itt az öngyógyuló autólakk! Nincs többé karcos fényezés és végleg elfelejthetjük a kavicsfelverődések által okozott sérüléseket is.

Fritz dein Sitz

Sörtartó üléspárna

Praktikus, nagyszerű és egyszerű ajándék minden futballszurkolónak, nem csak a vb idejére. Párna és sörtálca egyben.4/7 OLDAL

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
Kiemelt hirdetés gyogyszercimke 3.Evezred Future City Referenciák, partnerek mRNS.hu