tengerszemét

Hullámzó műanyaghulladék

Egy tengerparti séta alkalmával is jól látható, hogy mennyi szemét kerül a tengerbe. Nagyítóval nézve a helyzet persze jóval súlyosabb.

periodic table

Kézzelfog(dos)ható elemek

Interaktív Medgyelejev-tábla készült a Kémia Éve alkalmából, amelyben az érdeklődők kielemezhetik a vegyjelek mögött búvó anyagokat.

tengernyi urán

Tengernyi urán

Talán hihetetlen, de van urán a tengervízben! Felettébb érdekes mennyiségű, hiszen kb. 6500 évre elegendő energiához jutnánk belőle.


ecovio

Organikus szemeteszsák

A műanyag, az üveg és a papír után végre a szerves hulladékot is érdemes szelektíven gyűjteni. Komposztbarát szemeteszsákba.

Kender_szék_BASF

Természetes székfoglaló

Itt az első természetes szálakból készült monoblokk szék – a BASF kötőanyaga a jövőben új tervezési lehetőségeket kínál.

forgalmazó teaser

Ha gyártó vagy forgalmazó

Akkor érdemes minél hamarabb bekerülnie a Labinfó Online vérkeringésébe. Itt rögvest meg is tudhatja, hogy miért.


pandemicbanner

Ismerd meg ellenségedet!

Ahogy azt ígértük, sokat fogunk játszani is. Tenyésszen vírusokat és baktériumokat biztonságos flash animációs körülmények között!

BASF_index1

The Chemical Company

A BASF nevét hazánkban sokáig a magnó- és videokazettákhoz kötötték, pedig neve egyet jelent a világ legnagyobb kémiai vállalatával.

Labinfó Magazin bemutatkozás

A Labinfó Magazinról

A Labinfó Laboratóriumi Információs Magazin az egyetlen nyomtatott sajtótermék, amely kizárólag a laboros szakmát célozza meg.2/7 OLDAL

Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
Kiemelt hirdetés gyogyszercimke 3.Evezred Future City Referenciák, partnerek mRNS.hu