Bemutatkozás/Labinformálódás/Ha gyártó vagy forgalmazó...Ha gyártó vagy forgalmazó...

és még nem rendelkezik Labinfó cégprofil aloldallal, akkor eljött az idő, hogy aktiváljon.
Néhány ok, amiért érdemes:

  • A Labinfó Online a szakma webes origója. Látogatóink mindegyike laboratóriumi dolgozó, kutató, munkatárs, döntéshozó, beszerző stb. Tökéletes kiszolgálásuk érdekében itt minden-minden a labor körül forog: forgalmazó cégek, szakcikkek, publikációk, szakmai bemutatkozások, termékbemutatók, rendezvénynaptár, játékok és még sok minden más.
  • A forgalmazói aloldal éves díja megegyezik, esetenként pedig kevesebb is, mint egy általános cégböngészőnek fizetendő regisztrációs összeg. A Labinfó Online -on viszont nem fog eltűnni a médiazajban és nem az Ön cége lesz a tizenháromezertizenkilencedik.
  • A cégprofil aloldalak rendszerét több okból keltettük életre. Egyfelől így kívánjuk egy csokorba gyűjteni és bemutatni azokat a cégeket, akik megfelelő szakmai kompetenciájukat hatékony jelenléttel kívánják támogatni. Másodsorban a Labinfó Online szakmai portál és nem egyszerű hirdetőoszlop. A hirdetési és egyéb promóciós lehetőségek ezért kizárólag ezen regisztrált cégek számára elérhetőek, ennek folyománya, hogy az általuk publikált szakmai tartalomért felelősséget tudnak vállalni.
  • A cégprofil aloldalak rendszerét teljes mértékben keresőoptimalizáltuk. A regisztrált cégek és a hozzájuk kapcsolódó kifejezések, kulcsszavak előkelő helyen szerepelhetnek a különböző internetes keresők találati listáiban, így a Labinfó Online látogatói köre határok nélkül bővülhet.
  • Az aloldal regisztrációhoz nem kell mást tennie, mint igényelni egy adatlapot a kapcsolat menüpont alatt.
Regisztráció
HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
Keresés
Mit:
Hol:
gyogyszercimke Chemgeneration